Ny koordinator i Fredericia – velkommen til Malene

Den 3. januar overtog Malene Paloposki stillingen som lokalkoordinator i Fredericia, og ser frem til at skabe en vigtig forandring for psykisk sårbare mennesker i lokalområdet. Malene kender allerede mange af de lokale samarbejdspartnere, og har bl.a. arbejdet i Din Indgang, er frivillig i SIND og har tidligere arbejdet i andre NGO’er.

»Peer-støtte er for mig en personlig mærkesag, og jeg glæder mig over at kunne bidrage til metodeudviklingsprojektet og samarbejde med kommunale tilbud og frivillige organisationer i Fredericia. Vi har et fælles mål om at udvikle og styrke en civilsamfundsbaseret indsats, der støtter psykisk sårbare mennesker i Fredericia til at stå stærkere i hverdagen og bygge broer med følgeskab til hverdagslivets fællesskaber« siger Malene Paloposki om sin nye rolle som koordinator.

Fra Elbobladet d. 12. januar - klik for at læse mere om Malene.

Sammen med Forskningsenheden Psykiatrisk Center København gennemfører Peer-Partnerskabet forsknings- og metodeudviklingsprojektet ’Håb og selvbestemmelse i hverdagslivet,’  som du kan læse mere om her. I 2022 fortsætter effektmålingen at et 10-ugers gruppeforløb ledet af frivillige peers. Her møder deltagerne ligesindede og får indsigter i redskaber til at stå stærkere i hverdagen.

Baggrunden er, at flere i Fredericia og resten af landet oplever psykisk mistrivsel, og der er brug for nytænkning til at gribe flere, inden de udvikler alvorlige psykiske vanskeligheder. Peer-Partnerskabet søger at hjælpe psykisk sårbare via frivillige peers, som selv har erfaring med psykisk sårbarhed. Projektet gennemføres i samarbejde med Fredericia og fire andre kommuner.

Malene Paloposki er uddannet ergoterapeut og selv har erfaring med psykisk sårbarhed og personlig recovery. Se mere om forskning og andre aktiviteter i Fredericia her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top