Fredericia

Hej! I Fredericia er jeg koordinator for de lokale aktiviteter, samarbejder og peer-frivillige. Jeg har overblik over de forskellige peer-gruppeforløb og er tovholder på tilmelding.

Til dagligt kan du finde mig i Frivilligcenter Fredericia, Vendersgade 63, 7000 Fredericia. Det er også her vi holder gruppeforløbene.

Vil du deltage i forskningsprojektet? Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad det vil sige at deltage i forskningsprojektet kan du komme til et uforpligtende informationsmøde. Pga. Covid-19 er tilmelding nødvendig. Tilmeld dig nederst på denne side.

Vil du være frivillig peer-gruppeleder? Så læs mere her. For at blive frivillig skal du først og fremmest sende os en ansøgning. Derudover skal du have tid og lyst til at deltage i vores uddannelsesweekend i København. Uddannelsesweekend afholdes løbende.

Er du medarbejder? Så kan du læse mere om projektet her. Hvis I kan samle en flok, som er interesserede i at høre mere kommer jeg gerne ud til jer og holder intro i jeres nærområde.

Elisabeth Ravn Adriansen

Lokalkoordinator i Fredericia
Kontakt mig:

Kommende frivilligaktiviteter i Fredericia

På mail: era@detsocialenetvaerk.dk
Telefon: +45 2597 0137
Facebook: Elisabeth fra Peer-Partneskabet

meld dig til næste introduktionsmøde i Fredericia

Når du har sendt tilmeldingen, sender jeg dig en sms hurtigst muligt, så du ved jeg har fået den. Du forpligter dig ikke til noget, ved at deltage i introduktionen til peer-gruppeforløbet og forskningsprojektet.

Det er oftest lettest for os, at ringe til dig

En vigtig del af introduktionsmødet, handler om at sikre at du er med, hvad det betyder at melde sig til et forskningsprojekt. Det betyder, at hvis du siger ja til at være med, vil du enten komme med i gruppen eller i kontrolgruppe.
På begge måder gør du en forskel, ved at bidrage til at skabe ny viden om, hvordan vi sammen kan sikre, at psykiske kriser og psykisk sårbarhed ikke betyder, at man skal opgive sine håb og drømme.

Vi beder kun om din mail og dit telefonnummer for at vi kan kontakte dig. Se også vores persondatapolitik.

Til introduktionsmødet:

  • Du møder mig og en af de lokale frivillige
  • Du skal ikke dele mere om dig selv, end du har lyst til
  • Det varer i op til to timer
  • Vi er alt fra to til 10 deltagere
  • Du kan blive og stille spørgsmål bagefter.

Os & Corona / COVID-19

Vi følger selvfølgelig alle gældende retningslinjer for at forebygge smittespredning. Derfor skal du tilmelde dig informationsmødet, så vi er sikre på at overholde forsamlingsforbuddet samt at lokalet overholde gældende lovgivning.

Her kan du læse hvilke retningslinjer vi følger, når vi mødes.

Scroll til toppen