Fredericia

Hej hvor er jeg glad for at du har fundet frem til Fredericia.

Jeg er lokalkoordinator og vil glæde mig til at tage godt imod dig her i Fredericia. Det er mig du møder, hvis du gerne vil høre mere om Peer-Partnerskabets forskningsprojekt og aktiviteter her i området. Jeg har selv personlige erfaringer med psykisk sårbarhed og kender til at have det svært og være ensom. I dag står jeg stærkt og er med i Peer-Partnerskabet, samt gør en forskel i lokalsamfundet.

Som koordinator har jeg ansvaret for de lokale aktiviteter, peer-gruppeforløb og deltagertilmelding samt samarbejde lokalt med kommune og foreninger. 

Vil du deltage i forskningsprojektet? Hvis du er nysgerrig på, om det er noget for dig, så kontakt mig. Hvis du har lyst til at høre mere, mødes vi til en introsamtale på ca. 30 min. Her fortæller jeg dig om kontrolgruppen, peer-gruppeforløbet og muligheden for følgeskab. Jeg forklarer også hvad det betyder, at peer-gruppeforløbet indgår i et forskningsprojekt. Du må gerne tage én med, hvis det giver dig tryghed.

Du kan komme i kontakt med mig via kontaktformularen nederst på denne side. Du kan også kontakte mig på enten telefon 25970137 eller mail mp@detsocialenetvaerk.dk 

Mød en tidligere deltager: En tidligere deltager i peer-gruppeforløbet i Fredericia fortæller:

Inden jeg kom i gruppen, følte jeg at jeg var faret vild. Jeg vidste ikke hvilke værdier jeg havde, hvad der var vigtigt for mig eller hvem jeg egentlig selv gerne ville være. Jeg følte mig alene med mine udfordringer”.

Du kan læse hele interviewet med Denice her

Vil du være frivillig peer? Så læs mere her

Er du medarbejder?  Så kan du læse mere om projektet her. Hvis I kan samle en flok borgere, som er interesserede i at høre mere om projektet kommer jeg gerne ud til jer og holder et oplæg i jeres nærområde.

Malene Paloposki

Lokalkoordinator
Kontakt mig:

På mail: mp@detsocialenetvaerk.dk
Telefon: +45 2597 0137

Kontor: Frivilligcenteret, bygning B i Sundhedshuset Dronningensgade 97, 7000 Fredericia

Bliv kontaktet for at høre mere om 'Vejen Til Hverdagslivet' i Fredericia

Når du har sendt dine kontaktoplysninger, sender jeg dig en SMS. Du forpligter dig ikke til noget, ved at have en individuel samtale med mig omkring peer-gruppeforløbet og forskningsprojektet.

Det er oftest lettest for os, at ringe til dig

Vores samtale skal sikre, at det er tydeligt for dig, hvad det betyder at melde sig til et forskningsprojekt. Det vigtigste er, at hvis du beslutter dig for at være med, vil du enten komme med i gruppeforløbet eller i kontrolgruppen. Det tager vi en snak om.

Hvis du melder dig til forskningen, vil du – uanset hvilken gruppe du kommer i:

  • Gøre en forskel ved at bidrage til ny viden om, hvordan psykiske kriser og psykisk sårbarhed ikke betyder, at man skal opgive sine håb og drømme
  • Have ret til den samme støtte og behandling, som du allerede får.

Vi beder kun om din mail og dit telefonnummer for at vi kan kontakte dig. Se også vores persondatapolitik.

Til den individuelle samtale:

  • Møder du mig 
  • Behøver du ikke dele noget om dig selv, hvis du ikke har lyst
  • Taler vi sammen i ca. 30 min
  • Har du mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte sidde med
Scroll til toppen