Fredericia

Hej! Jeg hedder Elisabeth og jeg er koordinator i Fredericia. Jeg har overblik over de lokale aktiviteter, samarbejder og frivillige peers. Det er også mig, der er ansvarlig for tilmelding til projektet.

Til dagligt kan du finde mig i Frivilligcenter Fredericia, Vendersgade 63, 7000 Fredericia. Det er også her vi holder gruppeforløbene.

Vil du deltage i forskningen? Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad det vil sige at deltage i forskningsprojektet kan du kontakte mig uforpligtende nederst på siden. 

Vil du være frivillig peer? Så læs mere her

Er du medarbejder? Så kan du læse mere om projektet her. Hvis I kan samle en flok borgere, som er interesserede i at høre mere om projektet kommer jeg gerne ud til jer og holder et informationsmøde i jeres nærområde.

Elisabeth Ravn Adriansen

Lokalkoordinator i Fredericia
Kontakt mig:

På mail: era@detsocialenetvaerk.dk
Telefon: +45 2597 0137
Facebook: Elisabeth fra Peer-Partneskabet

Bliv kontaktet for at høre mere om Vejen Til Hverdagslivet i Fredericia

Når du har sendt dine kontaktoplysninger, sender jeg dig en SMS. Du forpligter dig ikke til noget, ved at have en individuel samtale med mig omkring peer-gruppeforløbet og forskningsprojektet.

Det er oftest lettest for os, at ringe til dig

En vigtig del af vores samtale, er at sikre at du er med, hvad det betyder at melde sig til et forskningsprojekt. Det betyder, at hvis du siger ja til at være med, vil du enten komme med i gruppen eller i kontrolgruppe.

På begge måder gør du en forskel, ved at bidrage til at skabe ny viden om, hvordan vi sammen kan sikre, at psykiske kriser og psykisk sårbarhed ikke betyder, at man skal opgive sine håb og drømme.

Vi beder kun om din mail og dit telefonnummer for at vi kan kontakte dig. Se også vores persondatapolitik.

Til den individuelle samtale:

  • Møder du mig 
  • Behøver du ikke dele noget om dig selv, hvis du ikke har lyst
  • Taler vi sammen i ca. 30 min
  • Har du mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte sidde med

Os & Corona / COVID-19

Vi følger selvfølgelig alle gældende retningslinjer for at forebygge smittespredning. Derfor skal du tilmelde dig informationsmødet, så vi er sikre på at overholde forsamlingsforbuddet samt at lokalet overholde gældende lovgivning.

Her kan du læse hvilke retningslinjer vi følger, når vi mødes.

Scroll til toppen