Webinar om brugerroller i forskning og evaluering
– radikal forandring eller sølvbryllupsfest?

For forskere, analytikere og evaluatorer på social- og sundhedsområdet samt andre interesserede

Brugerinvolvering i forskning og evaluering er stadig mere udbredt, både i design og gennemførelsen af studier. Men hvilke tilgange til brugerinvolvering findes der, og hvilken betydning kan brugerinvolvering have i forskningsprocessen?

Få indblik i de spørgsmål, der rejser sig i hverdagen fra forskere, som enten samarbejder med brugere eller selv har brugererfaring. Mød Hanne Kathrine Krogstrup fra Aalborg Universitet, som har forfattet bogen ’Brugerinvolvering i evaluering og forskning.’ Webinaret er tilrettelagt, så der er tid til spørgsmål og debat.

Peer-Partnerskabet (v. Det Sociale Netværk og SIND), Enhed for Samskabelse ved Psykiatrien i Region Nordjylland (læs mere) samt Forskningsenheden Psykiatrisk Center København (læs mere) inviterer til webinar om brugerinvolvering i evaluering og forskning.

Webinaret henvender sig til forskere, analytikere, evaluatorer, undervisere og konsulenter på social- og sundhedsområdet samt NGO’er. Vi lægger vægt på at webinaret gennemføres i et sprog, så flest muligt får udbytte af programmet.

Webinaret gennemføres på Teams. Det er gratis at deltage.

Program

13:00Velkomst og præsentation af webinaret
v. Klavs Serup Rasmussen, Peer-Partnerskabet
13.15Medforskerroller og den brugerinvolverende forskningsproces
v. Hanne Kathrine Krogstrup, Aalborg Universitet
13:30Den samskabende forskningsproces – fra intention til praksis
v. Chalotte Heinsvig Poulsen, Forskningsenheden Psykiatrisk Center København
13:45Opsamling på spørgsmål i chatten samt debat
14:00Pause
14:10Tilrettelæggelsen af den samskabende forskningsproces - faldgruber og styrker
v. Hanne Kathrine Krogstrup, Aalborg Universitet
14:25At være deltager i samskabelsen af fremtidens sundhedsvæsen
v. Malene Terp, Enheden for Samskabelse ved Psykiatrien i Region Nordjylland
14:40Opsamling på spørgsmål i chatten samt debat
14:55Afsluttende bemærkninger

Om oplægsholderne

Hanne Kathrine Krogstrup er professor i evaluering og organisationsudvikling ved Institut for Kultur og Læring hos Aalborg Universitet. Ved siden af sin stilling som professor forsker Hanne Krogstrup i evaluering i den offentlige sektor.

Læs mere om bogen ’Brugerinvolvering i evaluering og forskning’ her.

Chalotte Heinsvig Poulsen, PhD, Seniorforsker i forskningsprogram for Recovery & Inklusion, Forskningsenheden, Psykiatrisk Center København. Hendes forskningsinteresse kredser om brobygning mellem fagligheder, kvantitative og kvalitative metoder samt inddragelse af brugererfaringer og egne levede erfaringer i forskningsprojekter.

Malene Terp er Ph.d. og specialkonsulent i Enhed for Samskabelse ved Psykiatrien i Region Nordjylland. Malene forsker i samskabelse og designer samskabelsesprocesser hvor fremtidens psykiatri udvikles i tæt samarbejde med patienter, pårørende og ansatte. Du kan læse mere om enheden her  

Klavs Serup Rasmussen er projektansvarlig i Peer-Partnerskabet, der er etableret af Det Sociale Netværk og SIND. Her anvender han sine erfaringer med psykiske vanskeligheder, førtidspension og recovery, til at skabe social innovation i samarbejdet mellem civilsamfund, kommuner og regioner vedr. borgernes mentale sundhed

Tilmelding & deltagelse

Det er gratis at deltage i webinaret, der afholdes den 21. april fra 13-15.

Du deltager i webinaret ved at klikke på dette link eller kopiere det ind i din browser:

Download til kalender

Klik her for at downloade kalenderinvitation til din kalender.

Din computer vil spørge hvilken kalender, den skal gemme invitationen i, når du downloader den.

Linket fører direkte til webinaret den 21. april. Vi åbner rummet kl. 12:45, så du kan logge på lidt før, hvis du lige skal tjekke teknikken.

Du kan deltage i mødet fra både din browser og en Teams konto. Du behøver ikke en Teams konto, for at deltage.

Har du spørgsmål til arrangementet?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top