Så er vi i gang med at evaluere pilotfasen

I disse uger bliver både frivillige og deltagere i vores ti ugers peer-gruppeforløbet samlet i fokusgrupper, for at vi kan høre hvordan vores program har fungeret. Fokusgrupperne og den efterfølgende analyse markerer afslutningen på vores pilotfase, hvor vi på trods af COVID-19 har gennemført syv ud af ni planlagte gruppeforløb. Vi vil gerne sige tak til både frivillige, deltagere og vores gode samarbejdspartnere i kommunerne København, Fredericia og Helsingør.

Projekt ‘Håb og Selvbestemmelse i hverdagslivet,’ der støttes af VELUX FONDEN, tog i februar hul på de første peer-gruppeforløb, med en spritny manual. Manualen baserede sig på et langvarigt metodisk og forskningsmæssigt forarbejde, men i sidste ende er det afgørende at manualen har været brugbar for de frivillige peers, der har siddet med den i hånden og holdt gruppeforløbet.

Vi først færdig med analyserne i august 2020, hvorefter manualen revideres og gøres klar til det randomiserede forsøg. Dog er det dejligt allerede nu at kunne sige, at grundlæggende har manualen fungeret i piloten og de frivillige har fundet det både spændende, givende og ofte også meget sjovt, at holde gruppeforløbene.


Billedet er fra et af vores evalueringsmøder – dette er fra Helsingør med Kronborg og høj himmel.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top