Rødovre

Velkommen til lokalsiden for Peer-Partnerskabet i Rødovre.

Jeg hedder Maria og er lokalkoordinator i Rødovre. Jeg har selv erfaringer med psykisk sårbarhed, og jeg ved, hvordan det er at stå alene, når hverdagen gør ondt. Det første skridt kan være svært, men jeg vil gøre mit bedste for, at det bliver lidt lettere. Jeg glæder mig til at møde dig, omend du vil deltage i gruppeforløbet, være frivillig eller bare er nysgerrig på at høre mere om projektet. 

Interesseret i vores gruppeforløb?
I vores gruppeforløb “Vejen til Hverdagslivet” arbejder vi med at stå stærkere i hverdagslivet og deler vores erfaringer gennem gruppeforløbets 11 temaer. I år har vi i samarbejde med Rødovre Kommune mulighed for at afholde gruppeforløb. Næste gruppeforløb starter torsdag den 26. september 2024 fra kl. 15.30-17.30. 

Læs mere om gruppeforløbet på siden “Meld dig til gruppe”. 

Hvordan tilmelder jeg mig?
Inden du kan deltage i et gruppeforløb, skal du først til et introduktionsmøde, hvor du sammen med andre interesserede deltagere vil høre mere om, hvad gruppeforløbet handler om. Det er helt uforpligtende og anonymt, så vi deler ingen oplysninger om dig med andre. Hvis du efter introduktionsmødet har lyst til at deltage i et gruppeforløb, tilmelder du dig ved at kontakte mig på telefon eller mail. Tilmeld dig introduktionsmødet nederst på siden.

Hvor kan du finde os?
Vi holder til hos ‘Mød mig’ i Rødovre, som er et tilbud for psykisk sårbare. Det er her, vi afholder introduktionsmøder og gruppeforløb. ‘Mød mig’ har nogle gode rammer og en masse spændende aktiviteter, når du er færdig med gruppeforløbet. 

Maria Gjørup Henriksen

Lokalkoordinator
Kontakt mig:

På mail: magh@detsocialenetvaerk.dk
Telefon: +45 48 80 87 42

Kontor: Østergade 5, 3. sal, 1100 København K

Gruppeforløb: ‘Mød mig’, Else Sørensens Vej 31 – 33, 2610 Rødovre 

Tilmeld dig introduktionsmødet og hør mere om "Vejen til Hverdagslivet" i Rødovre

Vi beder kun om din mail og dit telefonnummer for at vi kan kontakte dig. Se også vores persondatapolitik.

Til et introduktionsmøde

  • Møder du mig og andre nysgerrige deltagere.
  • Bliver du introduceret til rammerne, formen og øvelserne i gruppeforløbet.
  • Behøver du ikke dele noget om dig selv, hvis du ikke har lyst.
  • Har du mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte sidde med.

Vores samtale skal sikre, at det er tydeligt for dig, hvad det betyder at melde sig til peergruppeforløbet “Vejen til Hverdagslivet”.

Information om næste introduktionsmøde 
Introduktionsmøderne afholdes fast hver mandag kl. 13.00-14.00 med opstart den 24. juni (med undtagelse af uge 28, 29 og 30). Møderne afholdes i ‘Mød mig’ i Rødovre, i det lille mødelokale op ad trappen og til højre. Vi sørger for, at der er skiltning, så du ikke er i tvivl.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i et introduktionsmøde, kan vi aftale en individuel samtale, så du stadig har mulighed for at høre mere.

Scroll to Top