Ses vi på Folkemødet?

Kom og vær med i debatten på Folkemødet 2024 og hjælp os med at svare på, om vi kan gøre mere for at udbrede peer-støtte på landsplan? På scenen møder du bl.a. Poul Nyrup Rasmussen, Louise Brown, Lene Falgaard Eplov og Heino Knudsen.

Debatten tager udgangspunkt i de forskningsresultater vi har brugt mange år på at skabe i et godt og tæt samarbejde mellem civilsamfund og kommuner samt med Hovedstadens Forskningsenhed for Recovery. 

Lodtrækningsforsøget blev afsluttet i 2023 og viser, at psykisk sårbare kommer sig hurtigere efter deres psykiske lidelser (recovery) og oplever øget funktionsevne og livskvalitet, når de deltager i ‘Vejen til hverdagslivet,’ som er et peer-gruppeforløb ledet af frivillige peers. 

Debatten holdes her:

Debat: PeerStøtte på landsplan!
Fredag d. 14. juni fra 13:15 – 14:00
Kæmpestranden J54

Peer-støtte er derfor en vigtig og nødvendig metode som viser vej ud af psykisk mistrivsel og støtter mennesker i deres recovery.

Debatten vil have har fokus på hvordan peer-støtte kan udbredes og mplementeres effektivt i hele Danmark, og hvilke fordele og udfordringer der er vigtige at overveje. 

Debatten ledes af Anja Fonseca og har også deltagelse af programansvarlig Klavs Serup Rasmussen fra Peer-Partnerskabet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top