Webinar: Hvordan kan vi skabe bedre rammer for recovery?

Kan vi skabe bedre betingelser for menneskers recovery og sikre, at der er nogle bedre rammer så det er muligt at spille en mere aktiv rolle i deres egen recovery-proces, når de samarbejder med region, kommune og aktører i civilsamfundet?

I webinaret præsenteres kortlægningen “Gennem øjnene af psykiske kriser”. Vi kigger på fundene i kortlægningen og ser på psykisk sårbares oplevelser i deres kontakt med region, kommune og aktører i civilsamfundet.

I Peer-Partnerskabets kortlægning har en erfaringskonsulent været kontakten til interviewpersonerne. Undervejs i webinaret kigger vi på, hvad det særlige er erfaringskonsulenter kan tilbyde, samt hvordan erfaringskonsulenter kan integreres mange flere steder. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Webinaret henvender sig til alle, der interesserer sig for recovery, brobygning mellem sektorerne samt mulighederne i at anvende erfaringskonsulenter – uanset om man er medarbejder eller privatperson.

 

Baggrund:

Peer-Partnerskabet har lavet en kortlægning “Gennem øjnene af psykiske kriser”.
Kortlægningen skal bidrage til en øget fælles forståelse af, hvad den regionale psykiatri, den kommunale støtte og civilsamfundet bidrager med, som opleves virksomt og værdifuldt af mennesker, som har erfaring med at bruge disse tilbud. Dette kan både være i perioder med svære kriser og i perioder, hvor man ønsker at tage nye skridt i sin recovery.

Vi undersøger, hvordan man prioriterer at styrke borgerens forudsætninger for at indgå i samarbejdet med professionelle indsatser og dermed i højere grad være rustet til at have en medskabende rolle i samarbejdet. Læs mere om rapporten her

Tilmelding

Tilmeld dig ved at udfylde tilmeldingsformularen herunder. Vi vender tilbage til dig inden for 14 dage med mere information. Fra 8. juli til 26. juli 2024 holder vi ferie og derfor vil svartiden være lidt længere. 

Sådan deltager du i mini-webinaret

Sådan deltager du i webinaret

Det er gratis at deltage i webinaret, der afholdes den 22. august 2024 kl. 14-15.30. Webinaret afholdes på Teams. Når du er tilmeldt, modtager du et link til mødet. Vi åbner rummet kl. 13.45 – så du kan logge på lidt før, hvis du lige skal tjekke teknikken.

1 kommentar til “Webinar: Hvordan kan vi skabe bedre rammer for recovery?”

  1. Pingback: Ny rapport: Man er alene om det meste, når man mistrives psykisk - Outsideren

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top