Konkurrence! Vind den nyeste bog om recovery-orienteret rehabilitering

Nu kan du teste din viden om hvordan man skaber nye løsninger på socialområdet. Vi udlodder 10 eksemplarer af ‘Recovery-orienteret rehabilitering – Re-orientering for mental sundhed‘ der er skrevet af Finn Blickfeldt Juliussen.

Bogen er en fagbog for alle, der interesserer sig for, hvordan mennesker med psykisk sårbarhed/psykiske vanskeligheder kan bevæge sig fra at være modtager af hjælp, til deltager – i rollen som aktør og partner. En central udfordring på feltet har længe været afstanden mellem, at vi ved mennesker kan komme sig, men at vi ofte ikke ved hvad der konkret giver mening at gøre i praksis. Bogen præsenterer til dette formål 70 re-orienterende metoder, redskaber og tilgange.

Forfatteren inviterer til debat om re-orientering af praksis, ved blandt andet at pege på forebyggelses- og investeringspotentialet i lettilgængelige udviklingsforløb for alle mennesker, hvor hverdagen holder op med at fungere (og ja, – det er netop vi laver i Peer-Partnerskabet, derfor denne konkurrence).

For at deltage i konkurrencen skal du svare på to spørgsmål. Svarer du rigtigt, kan du sende os din email og deltage. Vinderne får direkte besked 1. december.

God fornøjelse!

[HDquiz quiz = "312"]
External

Recovery-orienteret rehabilitering – Re-orientering for mental sundhed‘ er en fagbog for alle, der interesserer sig for, hvordan mennesker med psykisk sårbarhed/ psykiske vanskeligheder kan bevæge sig fra at være modtager af hjælp, til deltager – i rollen som aktør og partner.

Bogen taler ind i udfordringen med afstanden mellem at vi kan konstatere at mennesker kommer sig, til hvad der konkret giver mening at gøre i praksis. Bogen præsenterer til dette formål 70 re-orienterende metoder, redskaber og tilgange.

Forfatteren inviterer til debat om re-orientering af praksis, ved blandt andet at penge på forebyggelses- og investeringspotentialet i lettilgængelige udviklingsforløb for alle mennesker, hvor hverdagen holder op med at fungere (det er jo det vi laver i Peer-Partnerskabet, derfor denne konkurrence).

ISBN:  9788762819863
Udgivelsesdato: 15. oktober 2021

Vil du følge med?

1 kommentar til “Konkurrence! Vind den nyeste bog om recovery-orienteret rehabilitering”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top