Kom med i et 10-ugers, gratis peer-gruppeforløb

Bemærk: Denne artikel er fra pilotperioden i 2020. Imens lodtrækningsforsøget kører, foregår tilmelding anderledes.

Nu kan du melde dig til et gratis 10-ugers gruppeforløb, der har fokus på, hvordan du kan stå stærkere i hverdagen. Gruppen er for dig, der har oplevet kriser og/eller lever med psykisk sårbarhed.  Lige nu er der plads i grupperne i Helsingør og København, der starter på tirsdag d. 11. februar, men der er løbende optag, hvis du ikke kan allerede fra næste uge.

Gruppeforløbet  ledes af frivillige og tager udgangspunkt i, alt det man ellers er alene med – fx ‘hvad siger jeg til andre?’  – hvis du har prøvet psykisk sårbarhed på egen krop, ved du hvad vi taler om.

Resten af programmet bygger på, hvad andre har sagt er vigtigt og det vi ved kan støtte dig i at stå stærkere i hverdagen + du lærer nogle dejlige nye mennesker at kende.

Grupperne ledes af frivillige peers, der selv har erfaring med kriser og psykisk sårbarhed.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top