Indslag i Go’Morgen Danmark om peer-støtte

“Hvis du skulle løbe et maraton, ville du så gerne have gode råd om hvordan du skulle gribe det an, fra en der rent faktisk havde prøvet det, eller en, der havde læst om det?” spurgte værterne på Go’Morgen Danmark i et ti-minutters indslag om peers.

Du kan møde Cindy, der er recovery-mentor i Region Hovedstadens Psykiatri og Klavs Serup Rasmussen fra Peer-Partnerskabet, hvis du går ind og ser indslaget (på TV2 Play, den 8. januar – 7:35 og ti minutter frem).

I indlægget kan du høre Cindy fortælle om sin hverdag som lønnet peer på Amager og hendes vej til arbejdet som peer. Klavs fortæller om de erfaringer med peer-støtte som PeerPartnerskabets arbejde på, herunder fra tidligere peer-projekter, og Lisa Korsbek, der fortæller om de forskningsresultater, der ligger på peer området, herunder at peer-støtte virker på håb og på genindlæggelser.

Der var ikke tid til at tale om hvad man gør hvis man vil være peer. Hvis du vil være frivillig peer her, er du velkommen, men hvis du fx ikke bor i de tre byer vi er i, eller leder efter lønnet arbejde som peer, så kontakt Peer-netværket Danmark – der er en interesseorganisation for Peers med ca. 450 medlemmer.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top