SIND bladet sætter fokus på peers og samarbejdet
med Det Sociale Netværk

I SIND bladet fra oktober, kan du blandt mange gode artikler læse lidt mere om samarbejdet mellem SIND og Det Sociale Netværk i Peer-Partnerskabet.

Nyheden i SIND bladet, skyldes VELUX FONDENs donation på 11 mio. kr. til projekt ‘Håb og selvbestemmelse i hverdagslivet’ baner vejen for forskning og for mange flere aktiviteter med peer-støtte, hvor mennesker, der selv har haft mentale sundhedsproblemer tæt inde på livet, kan støtte andre i at have et godt og meningsfuldt hverdagsliv.

“SIND har gennem mange år arbejdet for at fremme mental sundhed og forebyggelse af psykiske vanskeligheder og lidelser. SIND har bl.a. fokus på tilbud, som udbydes af civilsamfundet. SIND arbejder for ansættelse af peermedarbejdere og tilknytning af frivillige peers i såvel regioner som kommuner. I dette projekt kombinerer vi disse indsatser;’ siger Knud Kristensen, formand for SIND, i SIND bladet.

Du kan læse oktobernummeret online, eller downloade det, her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top