Vi går i gang igen – med omtanke!

På baggrund af udviklingen, hvor det er lykkes at begrænse udbredelsen af COVID-19 i Danmark, åbner vi nu op for vores peer-gruppeforløb igen - dog med en række mindre ændringer, så det forsvarligt.

Det betyder at du nu kan melde dig til peer-gruppeforløbet igen! Er du allerede tilmeldt en gruppe, skulle du gerne være blevet kontaktet af vores koordinator
- hvis ikke, så kontakt os gerne.

Vi laver grupperne lidt mindre, så der højst er otte deltagere. Sammen med de to frivillige er gruppen på max 10 personer). Vi bruger større lokaler, sikrer håndsprit til alle mm. Sådan kan vi sikre, at alle kan være trygge og fortsat begrænse smitte. 

Ellers vil alt være som det plejer med peer-gruppeforløbet: Det er gratis, det varer 10-uger, og det bliver ledt af to frivillige, der selv har erfaring med psykisk sårbarhed.

Hvis du har lyst til at høre mere om at starte i et peer-gruppeforløb eller kender en, der ville have gavn af at være med i vores peer-aktiviteter, så læs mere her – også hvis du har spørgsmål

Hvad fylder lige nu?

Vi har talt med både frivillige og nuværende deltagere i peer-grupperne. Det er først og fremmest hensynet til hinanden, der fylder. Vi har taget de mange gode overvejelser om hvordan vi passer på hinanden med i vores retningslinjer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top