“Jeg har fået øjnene op for mig selv” – opsamlende rapport september 2022

[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 3498
  • File Size 1,000.83 KB
  • File Count 1
  • Create Date 20. september 2022
  • Last Updated 20. september 2022

"Jeg har fået øjnene op for mig selv" - opsamlende rapport september 2022

Rapporten samler op på et aktionslæringsforløb gennemført i foråret 2022, hvor mødeforberedelsesværktøjet personlige statements blev afprøvet af 20 peers fra fire regioner og fire kommuner.

Formålet med aktion 2 var at undersøge, hvordan peers kan introducere og vejlede brugere i at udarbejde personlige statements som brugerens eget mødeforberedelsesredskab, til de formål/møder brugeren finder væsentlige. Samt at undersøge, hvilken forskel det gør for brugere og peer-medarbejdere at arbejde med personlige statements som mødeforberedelsesredskab.

Personlige statements skal bidrage til, at brugere, der fx indlægges i psykiatrien eller som modtager støtte fra en kommunal indsats, har mulighed for i egne ord at beskrive sig selv, og beskrive hvad der er vigtigt for vedkommende, så dette synliggøres både for dem selv og for andre. Samtidig formulerer brugeren, hvad man gerne vil have hjælp til, men ikke præcis hvilken hjælp, man gerne vil have. Således er arket også en invitation til, at indsatsen kan bidrage med faglig viden, så der kan træffes fælles beslutninger om hvad der skal iværksættes.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top