Fredericia

Velkommen til lokalsiden for Peer-Partnerskabet i Fredericia.

Jeg hedder Malene og er lokalkoordinator i vores dejlige by. Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen om du er medarbejder, deltager eller frivillig og har interesse i vores projekter.

Interesseret i vores gruppeforløb?
I 2022 afsluttede vi forskningsprojektet Håb og Selvbestemmelse i hverdagslivet, hvor vi har haft fem gruppeforløb i Fredericia. Vi arbejder med at stå stærkere i hverdagslivet og deler vores erfaringer gennem gruppeforløbets 10 temaer. I år har vi sammen med støtte fra Fredericia Kommune mulighed for at holde to ”Vejen til hverdagslivet” gruppeforløb fra februar til og med maj måned.
Første gruppeforløb starter d. 8/2 kl.16-18 i Sundhedshuset.
Har du endnu ikke nået at være med? Så tilmeld dig en introsamtale nederst på denne side eller kontakt mig, hvis du er nysgerrig på at høre mere.

Vil du bruge din styrker sammen med os? Bliv frivillig peer
Jeg har selv personlige erfaringer med psykisk sårbarhed og kender til at have det psykisk svært og være ensom. I dag står jeg stærkt og har en masse erfaringer, som jeg bruger til daglig hos Peer-Partnerskabet.
Hvis du har lyst til at være en del af et super sejt frivillig team, hvor vi alle kender til at vende sårbarheder til styrker og bruger det aktivt som frivillige, så lad os mødes og tale om dine muligheder. Udover at afholde peergruppeforløb med din makker- så får du også uddannelse, sparring og et godt netværk af ligesindede. Du kan også læse mere om at blive frivillig hos Peer-Partnerskabet her eller kontakte mig og høre mere.

Hvor kan du finde os?
Vi holder til hos Frivilligcenter Fredericia i Sundhedshuset Fredericia. Det er ofte her, vi holder introsamtaler, frivilligarrangementer og har gruppeforløb. Frivilligcenteret har nogle gode rammer og tilbyder dig mulighed for en masse spændende aktiviteter, når du er færdig med ”Vejen til hverdagslivet.”

 

Malene Paloposki

Lokalkoordinator
Kontakt mig:

På mail: mp@detsocialenetvaerk.dk
Telefon: +45 2597 0137

Kontor: Frivilligcenteret, bygning B i Sundhedshuset Dronningensgade 97, 7000 Fredericia

Gruppeforløb: Sundhedshuset Fredericia, Dronningensgade 97, 7000 Fredericia

Bliv kontaktet for at høre mere om 'Vejen Til Hverdagslivet' i Fredericia

Når du har sendt dine kontaktoplysninger, sender jeg dig en SMS. Du forpligter dig ikke til noget, ved at have en individuel samtale med mig omkring peer-gruppeforløbet.

Det er oftest lettest for os, at ringe til dig

Vores samtale skal sikre, at det er tydeligt for dig, hvad det betyder at melde sig til peergruppeforløbet Vejen til Hverdagslivet.

Vi beder kun om din mail og dit telefonnummer for at vi kan kontakte dig. Se også vores persondatapolitik.

Til den individuelle samtale:

  • Møder du mig 
  • Behøver du ikke dele noget om dig selv, hvis du ikke har lyst
  • Taler vi sammen i ca. 30 min
  • Har du mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte sidde med
Scroll to Top