København

I København er jeg koordinator for de lokale samarbejder, peer-frivillige og deltagere i projektet. Jeg holder også overblik over peer-gruppeforløb og tilmeldinger. Til dagligt holder jeg til hos Det Sociale Netværk på Østergade 5, 1100 København K.

 

Vil du gerne deltage i forskningsprojektet? Tilmeld dig introduktionen, hvis du er nysgerrig på, om det er noget for dig. Her fortæller vi om kontrolpuljen, peer-gruppeforløbet og muligheden for følgeskab. Vi forklarer også hvad det betyder, at peer-gruppeforløbet indgår i et forskningsprojekt.

Grundet Covid-19 tilbyder vi også en uforpligtende, individuel samtale om forsknings-projektet, hvor du blot mødes med mig. Samtalen erstatter deltagelse i introduktionen.

 

Alle introer er gratis, og det er anonymt og uforpligtende at deltage. Du tilmelder dig ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden. Du kan også kontakte mig for tilmelding på enten mail eller telefon. Du behøver blot at sende en besked med dit navn, så ringer jeg dig op.

 

Peer-gruppeforløbet i København afholdes i Svendborggade 3, Østerbro for deltagere, der bliver randomiseret til peer-gruppeforløbet. Gruppeforløbet varer 10 uger, og vi har indtil nu afholdt fire peer-gruppeforløb. Du kan læse et interview med en tidligere deltager, Peter, lige her

En anden tidligere deltager fortæller:
 

Jeg har fået rigtig gode redskaber til at blive mindet om, hvad der er vigtigt for mig, og det gode jeg allerede gør, som jeg skal huske at holde fast i.
Jeg har særligt været glad for at være i en gruppe med voksne mennesker med livserfaring. Der har været en særlig ro og respekt for hinanden, som har gjort
mig tryg. Kæmpe ros til de frivillige gruppeledere for at dele, åbne op, sætte ord på, være oprigtige og holde tiden.” 

 

Er du medarbejder? Så kan du læse mere om forskningsprojektet her. Hvis I kan samle en flok, som er interesserede i at høre mere, kommer jeg gerne ud til jer og fortæller mere. 

Kontakt mig endelig hvis du er nysgerrig på vores peer-aktiviteter. Jeg er ved telefonen kl. 9-15 på hverdage, og ellers er du velkommen til at sende mig en mail

Trine Aaen

Lokalkoordinator i København
Kontakt mig:

På mail: ta@detsocialenetvaerk.dk
Telefon: +45 2597 0221
Facebook: Trine fra Peer-Partneskabet

meld dig til næste introduktionsmøde i København

Når du har sendt tilmeldingen, sender jeg dig en sms hurtigst muligt, så du ved jeg har fået den. Du forpligter dig ikke til noget, ved at deltage i introduktionen til peer-gruppeforløbet og forskningsprojektet.

Det er oftest lettest for os, at ringe til dig

En vigtig del af introduktionsmødet, handler om at sikre at du er med, hvad det betyder at melde sig til et forskningsprojekt. Det betyder, at hvis du siger ja til at være med, vil du enten komme med i gruppen eller i kontrolgruppe.
På begge måder gør du en forskel, ved at bidrage til at skabe ny viden om, hvordan vi sammen kan sikre, at psykiske kriser og psykisk sårbarhed ikke betyder, at man skal opgive sine håb og drømme.

Vi beder kun om din mail og dit telefonnummer for at vi kan kontakte dig. Se også vores persondatapolitik.

Til introduktionsmødet:

  • Du møder mig og en af de lokale frivillige
  • Du skal ikke dele mere om dig selv, end du har lyst til
  • Det varer i op til to timer
  • Vi er alt fra to til 10 deltagere
  • Du kan blive og stille spørgsmål bagefter.

Os & Corona / COVID-19

Vi følger selvfølgelig alle gældende retningslinjer for at forebygge smittespredning. Derfor skal du tilmelde dig informationsmødet, så vi er sikre på at overholde forsamlingsforbuddet samt at lokalet overholde gældende lovgivning.

Her kan du læse hvilke retningslinjer vi følger, når vi mødes.

Scroll til toppen