København

Vil du gerne gøre en forskel med dine erfaringer?
Så kan du tilmelde dig en intro til forskningsprojektet her på siden. Til en intro fortæller vi om peer-gruppeforløbet, kontrolgruppen og muligheden for et peer-følgeskab. Vi forklarer også, hvad det indebærer at indgå i et forskningsprojekt.

Alle introer er gratis, og det er anonymt og uforpligtende at deltage. Du tilmelder dig ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden. Du er også velkommen til at kontakte vores studentermedhjælper, Thea, eller lokalkoordinator, Simon, for tilmelding på enten mail eller telefon. Send blot en besked med dit navn, og så ringer vi dig op.

Peer-gruppeforløbene
Forløbene afholdes i København på Svendborggade 3 for deltagere, der bliver randomiseret til peer-gruppeforløbet. Gruppeforløbet varer 10 uger. Du kan læse et interview med en tidligere deltager, Peter, lige
her.  

En anden tidligere deltager fortæller:

Jeg har fået rigtig gode redskaber til at blive mindet om, hvad der er vigtigt for mig.
Jeg har særligt været glad for at være i en gruppe med voksne mennesker med livserfaring. Der har været en særlig ro og respekt for hinanden, som har gjort
mig tryg.” 

 


Hvem møder du til en intro?
Til en intro på Svendborggade 3 møder du vores studentermedhjælper Thea. Thea afholder introer i grupper og enkeltvis, vikarierer peer-grupper ved behov og er tovholder for de sociale medier. Ved siden af forskningsprojektet læser hun til sygeplejerske, og interesserer sig især for de lidelser, vi ikke kan se med det blotte øje.

Til en intro på Griffenfeldsgade 46 møder du lokalkoordinator Simon. Simon er koordinator for frivillige, lokale samarbejdspartnere og deltagere i forskningsprojektet i København og Rødovre. Han har styr på deltagertilmelding, lokale aktiviteter og det civil-kommunale samarbejde. Han har selv en peer-baggrund, hvor det særligt er ensomhed, som har fyldt meget, og følelsen af at alle andre kan meget mere, end han selv kan. Til dagligt sidder han hos Det Sociale Netværk på Østergade 5, 1100 København K.

Er du medarbejder?
Så kan du læse mere om forskningsprojektet her. Hvis I kan samle en flok, som er interesserede i at høre mere, kommer Simon gerne ud til jer og fortæller mere.

Kontakt os gerne!
Du er altid velkommen til at række ud, hvis du er nysgerrig på vores peer-aktiviteter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål pr. mail eller telefon, hvis der er noget du er nysgerrig på.

Simon Skov-Amundsen

Lokalkoordinator i København
Kontakt mig:

Mail: siam@detsocialenetvaerk.dk
Telefon: +45 9292 0856
Facebook: Simon fra Peer-Partnerskabet

Thea Stolley Seindal

Studentermedhjælper
Kontakt mig:

Mail: tse@detsocialenetvaerk.dk 
Telefon: +45 2597 0221

meld dig til næste introduktionsmøde i København

Når du har sendt tilmeldingen, kontakter vi dig hurtigst muligt, så du ved, at vi har modtaget den. Du forpligter dig ikke til noget, ved at deltage i introduktionen til peer-gruppeforløbet og forskningsprojektet.

Det er oftest lettest for os, at ringe til dig

Vores samtale skal sikre, at det er tydeligt for dig, hvad det betyder at melde sig til et forskningsprojekt. Det vigtigste er, at hvis du beslutter dig for  at være med, vil du enten komme med i gruppeforløbet eller i kontrolgruppen. Det tager vi en snak om.

Hvis du melder dig til forskningen, vil du – uanset hvilken gruppe du kommer i:

  • Gøre en forskel ved at bidrage til ny viden om, hvordan psykiske kriser og psykisk sårbarhed ikke betyder, at man skal opgive sine håb og drømme.
  • Have ret til den samme støtte og behandling, som du allerede får.

Vi beder kun om din mail og dit telefonnummer for at vi kan kontakte dig. Se også vores persondatapolitik.

Til introduktionsmødet:

  • Du skal ikke dele mere om dig selv, end du har lyst til
  • Det varer op til én time
  • Vi er alt fra to til 10 deltagere
  • Du kan blive og stille spørgsmål bagefter
Scroll til toppen