København

I København er jeg koordinator for de lokale samarbejder, peer-frivillige og deltagere i projektet. Jeg holder også overblik over peer-gruppeforløb og tilmeldinger. Til dagligt holder jeg til hos Det Sociale Netværk på Østergade 5, København K.

 

Vil du deltage i forskningsprojektet? Tilmeld dig introduktionen, hvis du er nysgerrig på, om det er noget for dig. Her fortæller vi mere om, hvad det vil sige at deltage. Det er helt uforpligtende at deltage, men tilmelding er nødvendig.

 

Du tilmelder dig ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden, eller ved at kontakte mig på mail eller telefon. Du behøver blot at sende en besked med dit navn, så ringer jeg dig op.

 

Introduktionerne afholdes i Svendborggade 3, Østerbro og Griffenfeldsgade 46, Nørrebro.

 

Jeg tilbyder også en uforpligtende, individuel samtale om forskningsprojektet, hvor du blot mødes med mig. Samtalen erstatter deltagelse i introduktionen.

 

Peer-gruppeforløbet i København afholdes i Svendborggade 3, Østerbro for deltagere, der bliver randomiseret til peer-gruppeforløbet. Gruppeforløbet varer 10 uger. Du kan læse et interview med en tidligere deltager, Peter, lige her

En anden tidligere deltager fortæller:
 

Jeg har fået rigtig gode redskaber til at blive mindet om, hvad der er vigtigt for mig.
Jeg har særligt været glad for at være i en gruppe med voksne mennesker med livserfaring. Der har været en særlig ro og respekt for hinanden, som har gjort
mig tryg.” 

 

 

Er du medarbejder? Så kan du læse mere om forskningsprojektet her. Hvis I kan samle en flok, som er interesserede i at høre mere, kommer jeg gerne ud til jer og holder intro. 

Kontakt mig endelig hvis du er nysgerrig på vores peer-aktiviteter. Jeg er ved telefonen
kl. 9-15 på hverdage, og ellers er du velkommen til at sende mig en mail

 

Simon Skov-Amundsen

Lokalkoordinator i København
Kontakt mig:

På mail: siam@detsocialenetvaerk.dk
Telefon: +45 9292 0856
Facebook: Simon fra Peer-Partnerskabet

meld dig til næste introduktionsmøde i København

Når du har sendt tilmeldingen, sender jeg dig en sms hurtigst muligt, så du ved jeg har fået den. Du forpligter dig ikke til noget, ved at deltage i introduktionen til peer-gruppeforløbet og forskningsprojektet.

Det er oftest lettest for os, at ringe til dig

Vores samtale skal sikre at det er tydeligt for dig, hvad det betyder at melde sig til et forskningsprojekt. Det vigtigste er, at hvis du beslutter dig for  at være med, vil du enten komme med i gruppeforløbet eller i kontrolgruppen. Det tager vi en snak om.

Hvis du melder dig til forskningen, vil du – uanset hvilken gruppe du kommer i:

  • Gøre en forskel ved at bidrage til ny viden om, hvordan psykiske kriser og psykisk sårbarhed ikke betyder, at man skal opgive sine håb og drømme
  • Have ret til den samme støtte og behandling, som du allerede får.

Vi beder kun om din mail og dit telefonnummer for at vi kan kontakte dig. Se også vores persondatapolitik.

Til introduktionsmødet:

  • Du møder mig og en af de lokale frivillige
  • Du skal ikke dele mere om dig selv, end du har lyst til
  • Det varer én time
  • Vi er alt fra to til 10 deltagere
  • Du kan blive og stille spørgsmål bagefter.

Os & Corona / COVID-19

Vi følger selvfølgelig alle gældende retningslinjer for at forebygge smittespredning. Derfor skal du tilmelde dig informationsmødet, så vi er sikre på at overholde forsamlingsforbuddet samt at lokalet overholde gældende lovgivning.

Her kan du læse hvilke retningslinjer vi følger, når vi mødes.

Scroll til toppen