Helsingør

Hej! Mit navn er Tine. Det er mig du skal tale med, hvis du vil høre mere om gruppeforløbet i Helsingør og forskningsprojektet.

Lige som alle andre i Peer-Partnerskabet, har jeg egne levede erfaringer med psykisk sårbarhed. Derfor har jeg forståelse for, hvis du synes det er svært at tage kontakt til os. Jeg håber alligevel, at du kontakter mig, hvis du mærker at dette forløb måske kunne give mening for dig. 

Er du nysgerrig på om det er noget for dig? Så kontakt mig. Du kan enten sende mig en sms, mit nummer står til højre, ringe til mig eller udfylde kontaktformularen nederst. Det er helt uforpligtende. 

Hvad sker der så? Først ringer jeg dig op og vi tager en kort samtale. Hvis du herefter er interesseret i at høre mere, mødes vi til en individuel samtale på ca. 30 min. Her fortæller jeg dig om kontrolgruppen, peer-gruppeforløbet og muligheden for følgeskab. Jeg forklarer også hvad det betyder, at peer-gruppeforløbet indgår i et forskningsprojekt. Derefter kan du mærke efter, om det giver mening for dig at deltage. Ved at deltage, bidrager du, uanset om du kommer i gruppeforløbet eller kontrolpuljen, til værdifuld viden, som er hele grundlaget for at vi forhåbentligt kan få udbredt peer-støtte rundt om i hele Danmark. Det er dét vi arbejder for. 

Mød en tidligere deltager: En tidligere deltager i peer-gruppeforløbet i Helsingør fortæller: ”Det er noget af den bedste hjælp, jeg har fået. Det har været rart at mødes med nogen, der har en sårbarhed ligesom mig og se den livsenergi, der opstod og følge, hvordan vi alle sammen har rykket os. Det var rart, at vi alle sammen var i samme båd, og at der ikke sad en psykolog og skrev ned undervejs”. Du kan også læse et længere interview med en anden tidligere deltager, Hans-Henrik, lige her

Mød en frivillig: Læs interviewet med Lars, som er frivillig peer i Helsingør lige her

Er du medarbejder? Så kan du læse mere om gruppeforløbet her. Hvis I kan samle en flok, som er interesserede i at høre mere kommer jeg gerne ud til jer og holder peer-gruppeintro i jeres nærområde.

Tine Laksø

Koordinator i Helsingør
Kontakt mig:

På mail:  tila@detsocialenetvaerk.dk
Telefon: 25 97 50 76

Facebook: Tine fra Peer-Partnerskabet

Bliv kontaktet for at høre mere om 'Vejen til hverdagslivet' i Helsingør

Når du har sendt dine kontaktoplysninger, ringer jeg dig op. Du forpligter dig ikke til noget, ved at have en individuel samtale med mig omkring peer-gruppeforløbet og forskningsprojektet.

Det er oftest lettest for os, at ringe til dig

Vores samtale skal sikre at det er tydeligt for dig, hvad det betyder at melde sig til et forskningsprojekt. Det vigtigste er, at hvis du beslutter dig for  at være med, vil du enten komme med i gruppeforløbet eller i kontrolgruppen. Det tager vi en snak om.

Uanset hvilken gruppe du kommer i:

  • Gør du en forskel ved at bidrage til ny viden om, hvordan psykiske kriser og psykisk sårbarhed ikke betyder, at man skal opgive sine håb og drømme
  • Har ret til den samme støtte og behandling, som du allerede får.

Vi beder kun om din mail og dit telefonnummer for at vi kan kontakte dig. Se også vores persondatapolitik.

Til den individuelle samtale:

  • Møder du mig 
  • Behøver du ikke dele noget om dig selv, hvis du ikke har lyst
  • Taler vi sammen i ca. 30 min
  • Har du mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte sidde med
Scroll til toppen