Helsingør

Mit navn er Marie, og jeg er din koordinator, hvis du er frivillig, deltager eller samarbejdspartner i Helsingør. Som koordinator har jeg ansvaret for de lokale aktiviteter, overblik over peer-gruppeforløb og deltagertilmelding samt samarbejder lokalt med kommune og foreninger. 

Vil du deltage i forskningsprojektet? Hvis du er nysgerrig på, om det er noget for dig, så kontakt mig. Først ringer jeg dig op og vi tager en kort samtale. Hvis du herefter er interesseret i at høre mere, mødes vi til en individuel samtale på ca. 30 min. Her fortæller jeg dig om kontrolgruppen, peer-gruppeforløbet og muligheden for følgeskab. Jeg forklarer også hvad det betyder, at peer-gruppeforløbet indgår i et forskningsprojekt.

Du kan komme i kontakt med mig via kontaktformularen nederst på denne side. Du kan også kontakte mig på enten telefon eller mail. Du behøver blot at sende en SMS med dit navn og så ringer jeg dig op. 

Mød en tidligere deltager: En tidligere deltager i peer-gruppeforløbet i Helsingør fortæller: ”Det er noget af den bedste hjælp, jeg har fået. Det har været rart at mødes med nogen, der har en sårbarhed ligesom mig og se den livsenergi, der opstod og følge, hvordan vi alle sammen har rykket os. Det var rart, at vi alle sammen var i samme båd, og at der ikke sad en psykolog og skrev ned undervejs”. Du kan også læse et længere interview med en anden tidligere deltager, Hans-Henrik, lige her

Mød en frivillig: Læs interviewet med Lars, som er frivillig peer i Helsingør lige her

Er du medarbejder? Så kan du læse mere om gruppeforløbet her. Hvis I kan samle en flok, som er interesserede i at høre mere kommer jeg gerne ud til jer og holder peer-gruppeintro i jeres nærområde.

Marie Vester Koch

Koordinator i Helsingør
Kontakt mig:

På mail:  mvk@detsocialenetvaerk.dk
Telefon: +45 2597 1501

Facebook: Marie Fra Peer-Partnerskabet

Bliv kontaktet for at høre mere om Vejen til hverdagslivet i Helsingør

Når du har sendt dine kontaktoplysninger, ringer jeg dig op. Du forpligter dig ikke til noget, ved at have en individuel samtale med mig omkring peer-gruppeforløbet og forskningsprojektet.

Det er oftest lettest for os, at ringe til dig

En vigtig del af vores samtale, er at sikre at du er med på, hvad det betyder at melde sig til et forskningsprojekt. Det betyder, at hvis du siger ja til at være med, vil du enten komme med i gruppen eller i kontrolgruppe.
Uanset hvad gør du en forskel, ved at bidrage til at skabe ny viden om, hvordan vi sammen kan sikre, at psykiske kriser og psykisk sårbarhed ikke betyder, at man skal opgive sine håb og drømme.

Vi beder kun om din mail og dit telefonnummer for at vi kan kontakte dig. Se også vores persondatapolitik.

Til den individuelle samtale:

  • Møder du mig 
  • Behøver du ikke dele noget om dig selv, hvis du ikke har lyst
  • Taler vi sammen i ca. 30 min
  • Har du mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte sidde med

Os & Corona / COVID-19

Vi følger selvfølgelig alle gældende retningslinjer for at forebygge smittespredning.

Her kan du læse hvilke retningslinjer vi følger, når vi mødes.

Scroll til toppen