Helsingør

Mit navn er Tine, og jeg er din koordinator, hvis du er frivillig, deltager eller samarbejdspartner i Helsingør. Som koordinator har jeg ansvaret for de lokale aktiviteter, overblik over peer-gruppeforløb og deltagertilmelding samt samarbejder lokalt med kommune og foreninger. 

Vil du deltage i forskningsprojektet? Tilmeld dig introduktionen, hvis du er nysgerrig på, om det er noget for dig. Her fortæller vi om kontrolgruppen, peer-gruppeforløbet og muligheden for følgeskab. Vi forklarer også hvad det betyder, at peer-gruppeforløbet indgår i et forskningsprojekt.

Hvis du hellere vil have en uforpligtende, individuel samtale om forsknings-projektet, hvor du blot mødes med mig, er det også en mulighed.

Du tilmelder dig via kontaktformularen nederst på denne side. Du kan også kontakte mig for tilmelding på enten telefon eller mail. Du behøver blot at sende en besked med dit navn og så ringer jeg tilbage. 

Mød en tidligere deltager: En tidligere deltager i peer-gruppeforløbet i Helsingør fortæller: ”Det er noget af den bedste hjælp, jeg har fået. Det har været rart at mødes med nogen, der har en sårbarhed ligesom mig og se den livsenergi, der opstod og følge, hvordan vi alle sammen har rykket os. Det var rart, at vi alle sammen var i samme båd, og at der ikke sad en psykolog og skrev ned undervejs”. Du kan også læse et længere interview med en anden tidligere deltager, Hans-Henrik, lige her

Mød en frivillig: Læs interviewet med Lars, som er frivillig peer i Helsingør lige her

Er du medarbejder? Så kan du læse mere om gruppeforløbet her. Hvis I kan samle en flok, som er interesserede i at høre mere kommer jeg gerne ud til jer og holder peer-gruppeintro i jeres nærområde.

Tine Laksø

Lokalkoordinator i Helsingør
Kontakt mig:

På mail:  tila@detsocialenetvaerk.dk
Telefon: +45 2597 5076

Facebook: Tine fra Peer-Partnerskabet

meld dig til næste introduktionsmøde i Helsingør

Når du har sendt tilmeldingen, sender jeg dig en sms hurtigst muligt, så du ved jeg har fået den. Du forpligter dig ikke til noget, ved at deltage i introduktionen til peer-gruppeforløbet og forskningsprojektet.

Det er oftest lettest for os, at ringe til dig

En vigtig del af introduktionsmødet, handler om at sikre at du er med, hvad det betyder at melde sig til et forskningsprojekt. Det betyder, at hvis du siger ja til at være med, vil du enten komme med i gruppen eller i kontrolgruppe.
På begge måder gør du en forskel, ved at bidrage til at skabe ny viden om, hvordan vi sammen kan sikre, at psykiske kriser og psykisk sårbarhed ikke betyder, at man skal opgive sine håb og drømme.

Vi beder kun om din mail og dit telefonnummer for at vi kan kontakte dig. Se også vores persondatapolitik.

Til introduktionsmødet:

  • Du møder mig og en af de lokale frivillige
  • Du skal ikke dele mere om dig selv, end du har lyst til
  • Det varer i op til to timer
  • Vi er alt fra to til 10 deltagere
  • Du kan blive og stille spørgsmål bagefter.

Os & Corona / COVID-19

Vi følger selvfølgelig alle gældende retningslinjer for at forebygge smittespredning. Derfor skal du tilmelde dig informationsmødet, så vi er sikre på at overholde forsamlingsforbuddet samt at lokalet overholde gældende lovgivning.

Her kan du læse hvilke retningslinjer vi følger, når vi mødes.

Scroll til toppen