Rødovre

Jeg hedder Simon, og er koordinator i Rødovre for frivillige, lokale samarbejdspartnere og deltagere i forskningsprojektet. Jeg sørger for at der er styr på deltagertilmelding, lokale aktiviteter og samarbejdet med Rødovre Kommune. Til dagligt sidder jeg hos Det Sociale Netværk på Østergade 5, 1100 København K. 

Vil du gerne deltage i forskningsprojektet? Tilmeld dig introduktionen, hvis du er nysgerrig på, om det er noget for dig. Her fortæller vi om kontrolpuljen, peer-gruppeforløbet og muligheden for følgeskab. Vi forklarer også hvad det betyder, at peer-gruppeforløbet indgår i et forskningsprojekt.

Grundet Covid-19 tilbyder vi også en uforpligtende, individuel samtale om forskningsprojektet, hvor du blot mødes med mig. Samtalen erstatter deltagelse i introduktionen.

Alle introer er gratis, og det er anonymt og uforpligtende at deltage. Du tilmelder dig ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden. Du kan også kontakte mig for tilmelding på enten mail eller telefon. Du behøver blot at sende en besked med dit navn, så ringer jeg dig op.

Peer-gruppeforløbene afholdes i Rødovre, hos Mød Mig på Else Sørensens Vej 31-33 for deltagere, der bliver randomiseret til peer-gruppeforløbet.
Gruppeforløbet varer 10 uger
Du kan læse et interview med en tidligere deltager, Peter, lige her.

Er du medarbejder? Så kan du læse mere om forskningsprojektet her. Hvis I kan samle en flok, som er interesserede i at høre mere, kommer jeg gerne ud til jer og fortæller mere. 

Kontakt mig endelig hvis du er nysgerrig på vores peer-aktiviteter. Jeg er ved telefonen kl. 9-15 mandag til fredag, og ellers er du velkommen til at sende en mail til siam@detsocialenetvaerk.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

Simon Skov-Amundsen

Lokalkoordinator for Rødovre
Kontakt mig:

På mail: siam@detsocialenetvaerk.dk
Telefon:+45 9292 0856
Facebook: Simon Fra Peer-Partnerskabet

meld dig til næste introduktionsmøde

Når du har sendt tilmeldingen, sender jeg dig en sms hurtigst muligt, så du ved jeg har fået den. Du forpligter dig ikke til noget, ved at deltage i introduktionen til peer-gruppeforløbet og forskningsprojektet.

Det er oftest lettest for os, at ringe til dig

Vores samtale skal sikre at det er tydeligt for dig, hvad det betyder at melde sig til et forskningsprojekt. Det vigtigste er, at hvis du beslutter dig for  at være med, vil du enten komme med i gruppeforløbet eller i kontrolgruppen. Det tager vi en snak om.

Hvis du melder dig til forskningen, vil du – uanset hvilken gruppe du kommer i:

  • Gøre en forskel ved at bidrage til ny viden om, hvordan psykiske kriser og psykisk sårbarhed ikke betyder, at man skal opgive sine håb og drømme
  • Have ret til den samme støtte og behandling, som du allerede får.

Vi beder kun om din mail og dit telefonnummer for at vi kan kontakte dig. Se også vores persondatapolitik.

Til introduktionsmødet:

  • Du møder mig og en af de lokale frivillige
  • Du skal ikke dele mere om dig selv, end du har lyst til
  • Det varer i op til to timer
  • Vi er alt fra to til 10 deltagere
  • Du kan blive og stille spørgsmål bagefter.

Os & Corona / COVID-19

Vi følger selvfølgelig alle gældende retningslinjer for at forebygge smittespredning. Derfor skal du tilmelde dig informationsmødet, så vi er sikre på at overholde forsamlingsforbuddet samt at lokalet overholde gældende lovgivning.

Her kan du læse hvilke retningslinjer vi følger, når vi mødes.

Scroll til toppen