Rødovre

Vil du gerne gøre en forskel med dine erfaringer?
Så kan du tilmelde dig en intro til forskningsprojektet her på siden. Til en intro fortæller vi om peer-gruppeforløbet, kontrolgruppen og muligheden for et peer-følgeskab. Vi forklarer også, hvad det indebærer at indgå i et forskningsprojekt.

Alle introer er gratis, og det er anonymt og uforpligtende at deltage. Du tilmelder dig ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden. Du er også velkommen til at kontakte vores studentermedhjælper, Thea, eller lokalkoordinator, Simon, for tilmelding på enten mail eller telefon. Send blot en besked med dit navn, og så ringer vi dig op.

Peer-gruppeforløbene
Forløbene afholdes i Rødovre hos Mød Mig på Else Sørensens Vej 31-33 for deltagere, der bliver randomiseret til peer-gruppeforløbet. Gruppeforløbet varer 10. uger. Du kan læse et interview med en tidligere deltager, Peter, lige her

Hvem møder du til en intro?
Til en intro på Else Sørensens Vej 31-33 møder du enten vores studentermedhjælper Thea eller lokalkoordinator Simon.

Thea afholder introer i grupper og enkeltvis, vikarierer peer-grupper i København ved behov og er tovholder for de sociale medier. Ved siden af forskningsprojektet læser hun til sygeplejerske, og interesserer sig især for de lidelser, vi ikke kan se med det blotte øje.

Simon er koordinator for frivillige, lokale samarbejdspartnere og deltagere i forskningsprojektet i København og Rødovre. Han har styr på deltagertilmelding, lokale aktiviteter og det civil-kommunale samarbejde. Han har selv en peer-baggrund, hvor det særligt er ensomhed, som har fyldt meget, og følelsen af at alle andre kan meget mere, end han selv kan. Til dagligt sidder han hos Det Sociale Netværk på Østergade 5, 1100 København K.

Er du medarbejder?
Så kan du læse mere om forskningsprojektet her. Hvis I kan samle en flok, som er interesserede i at høre mere, kommer Simon gerne ud til jer og fortæller mere.

Kontakt os gerne! 
Du er altid velkommen til at række ud, hvis du er nysgerrig på vores peer-aktiviteter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål pr. mail eller telefon, hvis der er noget du er nysgerrig på.

Du kan også lytte til nedenstående udsendelse, som blev bragt på RødovreKanalen, hvor Simon sammen med én af vores frivillige peers og en medarbejder fra Mød Mig fortæller meget mere om peer-projektet i Rødovre. 

Simon Skov-Amundsen

Lokalkoordinator for Rødovre
Kontakt mig:

Mail: siam@detsocialenetvaerk.dk
Telefon: +45 9292 0856
Facebook: Simon Fra Peer-Partnerskabet

Thea Stolley Seindal

Studentermedhjælper
Kontakt mig:

Mail: tse@detsocialenetvaerk.dk 
Telefon: +45 2597 0221

meld dig til næste introduktionsmøde

Når du har sendt tilmeldingen, kontakter vi dig hurtigst muligt, så du ved, at vi har modtaget den. Du forpligter dig ikke til noget, ved at deltage i introduktionen til peer-gruppeforløbet og forskningsprojektet.

Det er oftest lettest for os, at ringe til dig

Vores samtale skal sikre, at det er tydeligt for dig, hvad det betyder at melde sig til et forskningsprojekt. Det vigtigste er, at hvis du beslutter dig for at være med, vil du enten komme med i gruppeforløbet eller i kontrolgruppen. Det tager vi en snak om.

Hvis du melder dig til forskningen, vil du – uanset hvilken gruppe du kommer i:

  • Gøre en forskel ved at bidrage til ny viden om, hvordan psykiske kriser og psykisk sårbarhed ikke betyder, at man skal opgive sine håb og drømme.
  • Have ret til den samme støtte og behandling, som du allerede får.

Vi beder kun om din mail og dit telefonnummer for at vi kan kontakte dig. Se også vores persondatapolitik.

Til introduktionsmødet:

  • Du skal ikke dele mere om dig selv, end du har lyst til
  • Det varer op til én time
  • Vi er alt fra to til 10 deltagere
  • Du kan blive og stille spørgsmål bagefter

COVID-19

Vi følger selvfølgelig alle gældende retningslinjer for at forebygge smittespredning.

Her kan du læse hvilke retningslinjer vi følger, når vi mødes.

Scroll til toppen