København

I København er jeg koordinator for de lokale aktiviteter. Jeg har kontakt til de peer-frivillige, deltagerne i projektet og samarbejder med Københavns Kommune og foreninger. Jeg holder også overblik over peer-gruppeforløb og deltagertilmeldinger. Til dagligt holder jeg til hos Det Sociale Netværk på Østergade 5, 1100 København K. 


Vil du gerne deltage i forskningsprojektet? Tilmeld dig introduktionen, hvis du er nysgerrig på, om det er noget for dig. Her fortæller vi om kontrolgruppen, peer-gruppeforløbet og muligheden for følgeskab. Vi forklarer også hvad det betyder, at peer-gruppeforløbet indgår i et forskningsprojekt.

De næste introer er:


  • torsdag d. 10/12 kl. 16-18
  • tirsdag d. 15/12 kl. 16-18
  •  torsdag d. 17/12 kl. 16-18

Introduktionen afholdes i Svendborggade 3, Østerbro, hvor Team Mod På Livet også holder til. Alle introer er gratis, og det er anonymt og uforpligtende at deltage. Tilmelding til intro er dog nødvendig pga. covid-19. Kontakt mig for tilmelding på enten telefon eller mail.

 

Peer-gruppeforløbet i København afholdes også i Svendborggade 3, Østerbro. Næste peer-gruppeforløb starter op torsdag den 14. januar kl. 16-18. Der er åbent optag de to første gange for deltagere, der bliver randomiseret til peer-gruppeforløbet. Gruppeforløbet varer 10 uger, og vi har indtil nu afholdt fire peer-gruppeforløb.

En tidligere deltager fortæller:
 

Jeg har fået rigtig gode redskaber til at blive mindet om, hvad der er vigtigt for mig, og det gode jeg allerede gør, som jeg skal huske at holde fast i. 
Jeg har særligt været glad for at være i en gruppe med voksne mennesker med livserfaring. Der har været en særlig ro og respekt for hinanden, som har gjort
mig tryg. Kæmpe ros til de frivillige gruppeledere for at dele, åbne op, sætte ord på, være oprigtige og holde tiden.” 

 

Er du medarbejder? Så kan du læse mere om forskningsprojektet her. Hvis I kan samle en flok, som er interesserede i at høre mere, kommer jeg gerne ud til jer og fortæller mere. 

Kontakt mig endelig hvis du er nysgerrig på vores peer-aktiviteter. Jeg er ved telefonen kl. 9-15 på hverdage, og ellers er du velkommen til at sende mig en mail.

Trine Aaen

Lokalkoordinator i København
Kontakt mig:

På mail: ta@detsocialenetvaerk.dk
Telefon: +45 2597 0221
Facebook: Trine fra Peer-Partneskabet

Scroll til toppen