Fredericia

Hej! I Fredericia er jeg koordinator for de lokale aktiviteter, samarbejder og peer-frivillige. Jeg har overblik over de forskellige peer-gruppeforløb, er tovholder på tilmelding til dem og så afholder jeg løbende peergruppe-intro, hvor du uforpligtende kan komme og høre mere om, hvad vi kan tilbyde. 

Til dagligt kan du finde mig i Frivilligcenter Fredericia, Vendersgade 63, 7000 Fredericia. Det er også her vi holder gruppeforløbene og peergruppe-intro.

Vil du gerne deltage i forskningsprojektet? Tilmeld dig peer-gruppeintro herunder, eller kontakt mig for mere info. Jeg er ved telefonen kl. 9-15 på hverdage, og ellers er du velkommen til at sende mig en mail.

Vil du være frivillig peer-gruppeleder? Så læs mere her. For at blive frivillig skal du først og fremmest sende os en ansøgning. Derudover skal du have tid og lyst til at deltage i vores uddannelsesweekend d. 26-27. september 2020 i København, hvor alle nye peer-gruppeledere bliver klædt godt på til opgaven.

Er du medarbejder? Så kan du læse mere om gruppeforløbet her. Hvis I kan samle en flok, som er interesserede i at høre mere kommer jeg gerne ud til jer og holder peer-gruppeintro i jeres nærområde.

Elisabeth Ravn Adriansen

Lokalkoordinator i Fredericia
Kontakt mig:

På mail: era@detsocialenetvaerk.dk
Telefon: +45 2597 0137
Facebook: Elisabeth fra Peer-Partneskabet

Meld dig til næste peer-gruppeintro i Fredericia

Når du har sendt tilmeldingen, sender jeg dig en sms hurtigst muligt, så du ved jeg har fået den.
Du forpligter dig ikke til noget, ved at deltage i peer-gruppeintro.

Det er oftest lettest for os, at ringe til dig

Det er gratis og anonymt at deltage i alt vi laver.

En vigtigt del af peer-gruppeintro, handler om at sikre at du er med på, hvad det betyder at melde sig til et forskningsprojekt. Det betyder, at hvis du siger ja til at være med, vil du enten komme med i
gruppen eller i kontrolgruppe.

På begge måder gør du en forskel, ved at bidrage til at skabe ny viden om, hvordan vi sammen kan sikre, at psykiske kriser og psykisk sårbarhed ikke betyder, at man skal opgive håb og drømme.

Vi beder kun om din email og telefonnummer for at vi kan kontakte dig. Se også vores persondatapolitik.

Om peer-gruppeintro:

  • Du møder mig og en af de lokale frivillige
  • Du skal ikke dele mere om dig selv, end du har lyst til
  • Det varer to timer
  • Vi er alt fra 2 til 15 deltagere
Scroll til toppen