Fredericia

I Fredericia er jeg koordinator for de lokale aktiviteter, samarbejder og peer-frivillige. Jeg har overblik over de forskellige gruppeforløb, er tovholder på tilmelding til dem og så afholder jeg løbende peergruppe-intro, hvor du uforpligtende kan komme og høre mere om, hvad vi kan tilbyde. 

Til dagligt kan du finde mig i Frivilligcenter Fredericia, Vendersgade 63, 7000 Fredericia. Det er også her vi holder gruppeforløbene og peergruppe-intro.

Det næste peer-gruppeforløb starter op mandag d. 3. august kl. 15-17, og finder sted fast hver mandag til og med d. 5. oktober.

Vil du gerne med i en gruppe? Så kontakt mig eller mød op til peergruppe-intro. Det er gratis og uforpligtende at deltage. Den næste peer-gruppeintro er: Torsdag d. 30. juli kl. 15-17.

Tilmeld dig via formularen herunder, eller kontakt mig for mere info. Jeg er ved telefonen kl. 9-15 på hverdage, og ellers kan du sende mig en mail.

Er du medarbejder? Så kan du læse mere om gruppeforløbet her. Hvis I kan samle en flok, som er interesserede i at høre mere kommer jeg gerne ud til jer og holder peer-gruppeintro i jeres nærområde.

BEMÆRK AT JEG HOLDER FERIE I UGE 28, 29 OG 30. ALLE HENVENDELSER VIL BLIVE BESVARET DEREFTER.

Elisabeth Ravn Adriansen

Lokalkoordinator i Fredericia
Kontakt mig:

På mail: era@detsocialenetvaerk.dk
Telefon: +45 2597 0137
Facebook: Elisabeth fra Peer-Partneskabet

Meld dig til næste peer-gruppeintro i Fredericia

Når du har sendt tilmeldingen, sender jeg dig en sms hurtigst muligt,
så du ved at din tilmelding er modtaget.

Det er oftest lettest for os, at ringe til dig

Hvis du melder dig til peer-gruppeforløbet, er der også mulighed for at få følgeskab af en frivillig, hvis du fx har et sted, hvor du gerne vil begynde på noget nyt, men ligesom alle andre, synes det er svært at gøre på egen hånd. Eller hvis du gerne vil mødes og tale med nogen på egen hånd.

Vi beder kun om din email og telefonnummer for at vi kan kontakte dig. Se også vores persondatapolitik.

Om peer-gruppeintro:

  • Du møder mig og en af de lokale frivillige
  • Du skal ikke dele mere om dig selv, end du har lyst til
  • Det varer to timer
  • Vi er alt fra 2 til 20 deltagere
Scroll til toppen