Midlertidig aflysning af alle grupper, introworkshops, uddannelsesaktiviteter og følgeskabsmøder indtil påske.

Pga. den aktuelle situation, har vi fra den 12. marts midlertidigt suspenderet alle vores peer-gruppeforløb og peer-følgeskab i resten af marts måned. Vi håber der er forståelse herfor.

Opdateret den 19. marts 2020

  • Vi arbejder lige nu ud fra en plan om at starte gruppeforløb 1 og 2 op igen senest i uge 18. (dvs. i ugen d. 27. april – 1. maj)
  • Forhåbentlig er de største udfordringer med corona-virussen overstået efter påske, men hvis det ikke er tilfældet, vil vi lægge en ny plan og informere jer om denne
  • Gruppeforløb 3 er, som det ser ud nu, udskudt på ubestemt tid
  • Vi arbejder på at finde en løsning, der giver os mulighed for at afholde gruppeforløb 3 inden eller efter sommerferien.
  • Den lokale koordinator har de samme telefontider som tidligere meldt ud.

Som I nok ved, står vi i hele landet i en ekstraordinær situation pga. risikoen for udbredelse af Covid-19. Vi er derfor nødsaget til at aflyse alle grupper, introworkshops, uddannelsesaktiviteter og følgeskabsmøder foreløbigt indtil påske. Det er super ærgerligt om end nødvendigt for at nedsætte udbredelsen af Corona-smitten. Situationen er ny for os alle, og der er meget, som vi endnu ikke ved. Men vi arbejder på at finde en god løsning på de udfordringer, aflysningerne skaber.

Vi vil selvfølgelig gøre alt vi kan, for at både jer der har meldt sig til grupperne, frivillige og vores samarbejdspartnere ved hvad der kommer til at ske. Samtidig vil vi også gøre alt vi kan for at vores aflysning ikke betyder, at nogen får det værre imens der ingenting sker. Vi er derfor ved at kigge på, hvilke muligheder der er.

Vi opfordrer alle til at følge Sundhedsstyrelsens råd for at undgå smitte, og vi håber, at I passer godt på jer selv og jeres nærmeste det næste stykke tid.


Går du i en peer-gruppe?

Du skulle gerne have fået direkte besked om at gruppen midlertidigt er aflyst.

Hvis ikke du har fået information eller at aflysningerne på anden måde påvirker dig, står de lokale koordinatorer til rådighed på telefon.

Det kan ligeledes være spørgsmål, udfordringer eller ting, som I gerne ville have delt i gruppen.

Her kan du finde kontaktoplysninger til din koordinator, hvor du også kan se i hvilket tidsrum du kan kontakte din koordinator.

Vi fortsætter grupperne snarest muligt.

Du kan følge med og skrive indlæg på Facebook, hvor vi har flere sider:

Er du frivillig?

De lokale koordinatorer informerer dig løbende om hvad vi gør. Vi ser på hvilke videomøder vi kan holde, og om vi kan bruge tiden til at svare på nogle af de spørgsmål I kunne have.

Deltagerne i gruppen har fået direkte besked om aflysningerne, og har også fået at vide, at vi vender tilbage, så snart vi kan komme med en ny plan.

Vi skal finde ud af, hvordan vi fortsætter grupperne, men det er vigtigt at sige, at alle deltagerne godt kan fortsætte i grupperne. Vi skal bare lige finde ud af, hvordan og hvorledes vi gør det. Deltagerne i gruppen er ligeledes blevet informeret om, at de kan kontakte deres lokale koordinator, hvis de har brug for at tale om situationen eller vil vende noget fra gruppen. Deltagerne på forløb 1 og 2 vil blive tilbudt at blive medlem af en Facebookgruppe for deres individuelle grupper, hvor de kan tale sammen i løbet af denne tid.

Ring eller skriv til din koordinator, hvis du har spørgsmål.


Har du overvejet at melde dig til et peer-gruppeforløb?

Vi er desværre nødt til at aflyse vores intro-workshops. Du kan til gengæld møde os på Facebook, hvor du kan stille spørgsmål og læse mere:

Gå til gruppen på Facebook

Er du samarbejdspartner?

Du skulle gerne have fået direkte besked om status, fra den lokale koordinator. Vi er ved at lave en ny plan og regner med at komme med en udmelding senest den 18. marts.

Er du i tvivl om noget, kontakt os hurtigst muligt


Vi opdaterer vores hjemmeside senest den 18. marts 2020.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen